HAMARREVYEN

05.09.2022: Velkommen til Hamarrevyens 5-årsjubileum! I 2021 sprengte vi alle grenser med en 6’er på terningen i HA og ny rekord i antall solgte billetter med 1692! Men vi gønner på – og hopper  etter Wirkola.

Billettsalget har startet veldig bra, så det er ingen grunn til å vente med å sikre seg billetter! I år – som i fjor – blir hver forestilling på cirka 1 time og 15 minutter – uten pause.

Ensemblet er nesten det samme som i fjor. Dessverre har Anders Grobstok Dalen ikke funnet plass i tidsklemma, men det har Merethe Trøan gjort – og det er vi kjempeglade for!  Sammen med «hele Hamars» Remo Andre Martinsen, Anne Persdotter Flugstad, Ida Marie Vik, Erlend Nicolaisen, musikalsk leder Fred Dalbakk, hans medmusikanter Øystein Utby (bass), Arild Dragesæt (keyboard) og Martin Utby (slagverk) HELT sikkert åpne latterdøra vår! Og for ikke å glemme: PS:Dans er også med i år. Og bak i kulissene spøker fremdeles idé- og tekstansvarlig Bjarte Ytre-Arne og revysjef Oddvar Hemsøe.

FORESTILLINGER:

 • Onsdag 2. november kl. 20:00 (premiére)
 • Torsdag 3. november kl. 18:00 og 21:00
 • Fredag 4. november kl. 18:00 og 21:00
 • Lørdag 5. november kl. 18:00 og 21:00
 • Søndag 6. november kl. 15.00

Billetter kjøpes på: https://www.hamarteater.no/hamarrevyen-2022-r2bsz4/

Bill.priser: Ord 390,-. Grupper over 10: 340,-. I tillegg gjelder ordningen med Kulturkortet.

For mer info, se:  https://hamarrevyen.no/ og https://www.facebook.com/Hamarrevyen

Det vi alle trodde skulle være en rask, forbigående «greie» i 2020, sprer fortsatt usikkerhet: Heller ikke nå i overgangen august/september vet vi med sikkerhet hvor mange billetter vi får lov å selge til Hamarrevyen 2021.

Men billettsalget går unna, så selv om vi utvider med en forestilling til i år, er det lurt å være tidlig ute med å sikre seg billetter!

Siden instruksene fra Folkehelseinstituttet (FHI) per 31.8 tilsier at vi ikke får ta inn flere enn 100 personer i salen samtidig, må vi gjøre alt vi kan for å kompensere for noe av bortfallet av inntekter. Derfor fortsetter vi med TO forestillinger både torsdag 4.1, fredag 5.11 og lørdag 6.11 i tillegg til premiéren på onsdag 3.11. Og ikke bare det: I år slår vi til med en egen matiné kl 15 søndag 7.11.

I år – som i fjor – blir hver forestilling på cirka 1 time og 15 minutter – uten pause.

HAMARREVYEN har på kort tid også blitt lagt merke til nasjonalt, og senest i år med finaleplass i NM i revy i Olavshallen i november. Ja, Hamarrevyen skal definitivt ha lokal forankring, men har også ambisjoner med å nå ALLE med sine «godsinna sleivspark».

Ensemblet er nesten det samme som i fjor – anført av «hele Hamars» Remo Andre Martinsen, Anne Persdotter Flugstad, Ida Marie Vik, Erlend Nicolaisen, Anders Grobstok Dalen, musikalsk leder Fred Dalbakk, hans medmusikanter Øystein Utby (bass), Arild Dragesæt (keyboard) og Martin Utby (slagverk). Og for ikke å glemme: PS Dans. Og bak i kulissene spøker fremdeles idé- og tekstansvarlig Bjarte Ytre-Arne og revysjef Oddvar Hemsøe.

FORESTILLINGER:

 • Onsdag 3. november kl. 20:00 (premiére)
 • Torsdag 4. november kl. 18:00 og 21:00
 • Fredag 5. november kl. 18:00 og 21:00
 • Lørdag 6. november kl. 18:00 og 21:00
 • Søndag 7. november kl. 15.00

Billetter kjøpes på: https://ebillett.no/events?search=hamarrevyen

Bill.priser: Ord 380,-/ HA-kort 280,-

For mer info, se:  https://hamarrevyen.no/ og https://www.facebook.com/Hamarrevyen

I 2019 passerte vi for første gang den «magiske» grensen på 1000 solgte billetter. I alt 1060 betalende tilskuere så Hamarrevyen 2019 i Hamar teater. Det er vi veldig stolte av! I fjor ble revyen vår en «snakkis» på byen. Har du vært på Hamarrevyen du, eller? Etter latterkulene å dømme, så traff vi planken godt i fjor.

Det er et enkelt regnstykke å finne ut at vi IKKE setter ny publikumsrekord i 2020. Instrukser fra Folkehelseinstituttet (FHI) tilsier at vi ikke får ta inn flere enn 140 personer i salen samtidig. For å kompensere for noe av bortfallet av inntekter har vi utvidet med to forestillinger, slik at vi kjører to forestillinger både torsdag, fredag og lørdag.

Selvfølgelig har vi diskutert om vi skal avlyse, som de fleste andre har gjort, eller gjennomføre. Vi har heldigvis landet på det siste, for er det noe folk trenger nå, så er det å oppleve noe hyggelig – sammen med andre mennesker. Vi trenger rett og slett å le!

I noen av numrene i HAMARREVYEN 2019, stiftet vi nye bekjentskaper. Enkelte av disse figurene vil dukke opp igjen, garantert. Og siden sist har det definitivt skjedd saker og ting i vår egen region (og utenfor…) som vi ikke har greid å overse, rett og slett. Så noen sleivspark blir det nok i år også. Utfordringen i år blir å velge bort de numrene som vi ikke har plass til. Av hensyn til korona/Coved19-pandemien og frykten for spredning, har vi valgt å kjøre en forestilling på cirka 1 time og 15 minutter – uten pause.

Ensemblet er nesten det samme som i fjor. Hanne Seem Murbræck er i lykkelige omstendigheter, og har permisjon. Ellers er alle på plass: Hele Hamars Remo Andre’ Martinsen, Anne Persdotter Flugstad, Ida Marie Vik, Erlend Nicolaisen, Anders Grobstok Dalen og Ps:DanceCrew er alle mer enn klare for å lage schallabais på scenen. Og bak i kulissene spøker fremdeles kreativ rådgiver Bjarte Ytre-Arne og ansvarlig produsent Oddvar Hemsøe.

FORESTILLINGER:

 • Onsdag 4. november kl. 20:00
 • Torsdag 5. november kl. 18:00 og 21:00
 • Fredag 6. november kl. 18:00 og 21:00
 • Lørdag 7. november kl. 18:00 og 21:00

Billetter kjøpes på: https://bit.ly/3jTG536

Bill.priser: Ord 380,-/ HA-kort 280,-

For mer info, se: https://www.hamarrevyen.no/ og facebook.com/Hamarrevyen/

Moret du deg på HAMARREVYEN 2018, vil du garantert stortrives med innslagene i Hamarrevyen 2019! Mottoet vårt er å gjøre høsten morsommere i Hamar med godsinna sleivspark. Du vil få servert en herlig blanding av underfundige og lett gjenkjennelige figurer, seriøse temaer med en underfundig vri, glamour og enkelhet presentert av en særdeles velfungerende gjeng med skuespillere. Detta blir arti’!

I 2018 solgte vi ca. 950 billetter, og nådde nesten det magiske målet om 1.000. Vi håper og tror at hamarsingene (og våre naboer) vil gå mann av huse til høstens humørfylte begivenhet i de æreverdige lokalene til Hamar Teater og fylle de fem forestillingene til siste plass. I fjor var det 33 år siden det sist ble spilt revy i Hamar Teater, og vi håper at vi med Hamarrevyen 2019 har initiert en årlig tradisjon som byen viser å sette pris på. Fjorårets respons fra publikum og tilbakemeldinger ellers har i hvert fall gitt oss som jobber med revyen nytt pågangsmot – og framfor alt masse nye idéer. Cirka 30 nummer har vært oppe til vurdering. Årets revy vil består av 18-19 innslag.

Ved siden av å stå på scenen, har Ida Marie Vik også ansvar som regissør og revysjef. Fred Dalbakk har tatt over som musikalsk leder (etter Ørnulv Snortheim), som sammen med Jonas Østby Martinsen og Martin Utby skal sørge for at det kommer til å svinge skikkelig! Vi har også store forventninger til det nye lydanlegget i Hamar Teater.

Dessuten har vi også gleden av å presentere to nye fjes i ensembelet: Hele Hamars Remo Andre’ Martinsen kommer definitivt til å overraske, og Anders Grobstok Dalen leverer jo så det holder!  Og alle vet hva Hanne Seem Murbræck kan. I tillegg får vi (heldigvis) gjensyn med Anne Persdotter Flugstad, Ida Marie Vik, Erlend Nicolaisen og Ps:DanceCrew. Og bak i kulissene spøker kreativ rådgiver Bjarte Ytre-Arne og ansvarlig produsent Oddvar Hemsøe.

FORESTILLINGER:

 • Onsdag 30. oktober kl. 20:00
 • Torsdag 31. oktober kl. 20:00
 • Fredag 1. november kl. 20:00
 • Lørdag 2. november kl. 16:00
 • Lørdag 2. november kl. 20:00

Billetter kjøpes på www.hamarteater.no

Bill.priser: Ord 370,-/ HA-kort 270,-/ Student 270,-

For mer info, se: https://www.hamarrevyen.no/ og facebook.com/Hamarrevyen/

 

 

I 2018 ble det endelig en realitet – det som har vært et mål siden festivalsjef Oddvar Hemsøe lanserte idéen om en egen REVY under Lutefiskfestivalen. Nå er HAMARREVYEN etablert, og planene for 2019 er godt i gang.

Opprinnelig var det meningen å kalle revyen for «Lutefiskrevyen», og hvem vet – kanskje det er det navnet revyen kommer til å få etterhvert. Men grunnen til at vi valgte HAMARREVYEN som navn er ganske enkelt: Hamar har sterke revytradisjoner helt tilbake til 1930-tallet. På sitt beste var Hamar en av Norges fem «revyhovedsteder». Hamarrevyen har til og med blitt framført på Chat Noir! Det er denne sterke revytradisjonen vi ønsker å ta vare på – samtidig som det er et klart og tydelig ønske å by lutefiskelskere på enda mer kultur under Lutefiskfestivalen.

Så det var med en viss ydmykhet at styringsgruppa med Ida Marie Vik, Ørnulv Snortheim, Bjarte Ytre-Arne og Oddvar Hemsøe gikk til verket. «Detta blir dyrt» samlet cirka 950 tilskuere i Hamar teater fordelt på fem forestillinger. I 2019 er det selvfølgelig et mål å øke tilskuerantallet.

I stiftelsesdokumentet til Hamarrevyen heter det at «Hamarrevyen skal både tuftes på byens tidligere/gamle revytradisjoner og samtidig ha kunstneriske ambisjoner om å fornye revyen som kunstnerisk sjanger og uttrykksform. Revyen skal begeistre og underholde Hamars innbyggere med en viss ironi og kjærlighet til byen».

Hamarreyen er registrert i Brønnøysundregistrene som en forening. For mer info, se: https://www.hamarrevyen.no/ og facebook.com/Hamarrevyen/

 

 


2019 © Lutefiskfestivalen - Drift og utvikling av Agreed AS