Påmelding i 2020

PÅMELDINGEN STARTER 15. SEPTEMBER HER!

Velkommen til Lutefiskfestivalen 2020 – den 8. utgaven i rekken. Vi nærmer oss med andre ord et jubileum!

Naturlig nok skjer det justeringer og endringer i tilbud og program fra år til år, og spesielt i år med korona/Covid 19. NB: Alle som melder seg på, skal føle seg hundre prosent trygge på at restaurantene ivaretar myndighetenes smittevernsregler. Det er de pålagt. Som en konsekvens av omstendighetene vil det bli tilbud om noe FÆRRE PLASSER enn tidligere år. Det vil derfor bli rift om plassene ved Stortorvet Gjestgiveri, Schwenckes vinkjeller og hotell Victoria. Nytt tilbud i år er samarbeidet med den italienske restauranten Il Teatro i Strandgaten (det gamle rådhuset). Detaljene kommer vi tilbake til, men der blir det utsøkt tørrfisk fra Værøy servert på italiensk vis – med gode viner til.

Påmelding til Lutefiskfestivalen 2020 starter 15. september og skjer via nettsidene våre. Som GODKJENT PÅMELDING gjelder kun registrert betalt avgift. Deltakeravgiften per person er kr 600,- per pers (samme som i 2019).

Vi benytter fortsatt betalingsfunksjonen PayPal. Ved påmelding skjer følgende:

  • Du fyller ut de skjemaene som kommer opp under menyen «PÅMELDING» på vegne av de andre deltakerne i gruppen. Under «fakturadetaljer» skal skjemaet fylles ute, og under «kommentarer» skrives fullt navn på øvrige deltakere. Den som bestiller/fyller ut og betaler og blir registrert som vår kontaktperson. Framgangsmåten er den samme om du bare melder på en person.
  • SISTE FRIST FOR AVBESTILLING er satt til 25.10.2020. Det innebærer at ETTER denne datoen refunderes ikke påmeldingsavgiften.
  • DERSOM vi – mot formodning – må avlyse festivalen på kort varsel grunnet korona/Covid19, ber vi om forståelse for at Lutefiskfestivalen beholder kr 100,- per deltaker i adm.gebyr (for betaling av påmeldings- og betalingsfunksjoner). Resten vil selvsagt bli refundert.

Ved fullført bestilling og betaling mottar du en ordrebekreftelse per e-post. Dette er din dokumentasjon på reservert plass på rett sted til rett tid. TA MED DEG DENNE!

Avgiften dekker to serveringer av lutefisk/hovedrett per person.  Drikke kommer i tillegg. I tillegg dekker avgiften to kulturinnslag.

Deltakeravgiften fordeles slik: kr 475,- går til restaurant/spisested. Kr 125,-/100,- inkl. mva. går til Lutefiskfestivalen AS.


2019 © Lutefiskfestivalen - Design og utvikling av Vangen & Plotz