Påmelding i 2022

PÅMELDINGEN STARTER 15. SEPTEMBER HER!

Velkommen til Lutefiskfestivalen 2022 – og til 10 års jubileum!

Påmelding til Lutefiskfestivalen 2022 starter 15. september og skjer via nettsidene våre. Som GODKJENT PÅMELDING gjelder kun registrert betalt avgift. Deltakeravgiften per person er kr 650,- per pers, en økning på kr 50,- i forhold til 2020 og 2021. Det skyldes økte råstoffpriser og generell prisstigning. Dessuten: I år serveres kun LOINS på Lutefiskfestivalen. Skal du bestille lutefisk på restaurant ellers i år, vil du måtte betale kr. 595,- per kuvert – for vanlig sidestykker.

Ved påmelding via Klarna skjer følgende:

  • Du fyller ut de skjemaene som kommer opp under menyen «PÅMELDING» på vegne av de andre deltakerne i gruppen. Under «fakturadetaljer» skal skjemaet fylles ut, og NB: Under «kommentarer» skrives fullt navn på øvrige deltakere. Den som bestiller/fyller ut og betaler og blir registrert som vår kontaktperson. Framgangsmåten er den samme om du bare melder på en person. Se info om rabatt hos Øveraas på CC.
  • Av hensyn til spisestedene er SISTE FRIST FOR AVBESTILLING satt til 26.10.2022. Det innebærer at ETTER denne datoen refunderes ikke påmeldingsavgiften.
  • DERSOM vi – mot formodning – må avlyse festivalen på kort varsel grunnet uforutsette ting/force majeure, ber vi om forståelse for at Lutefiskfestivalen beholder kr 100,- per deltaker i adm.gebyr (for betaling av påmeldings- og betalingsfunksjoner). Resten vil selvsagt bli refundert.

Ved fullført bestilling og betaling mottar du en ordrebekreftelse per e-post. Dette er din dokumentasjon på reservert plass, på rett sted til rett tid. TA MED DEG DENNE! Avgiften dekker servering av lutefisk/hovedrett per person.  Drikke kommer i tillegg. I tillegg dekker avgiften kulturinnslag. Deltakeravgiften fordeles slik: kr 525,- går til restaurant/spisested. Kr 125,- (inkl. mva.) går til Lutefiskfestivalen AS.

NB: Nytt av året er er  at Øveraas på CC Hamar tilbyr 20 prosent i «lutefiskuka» fra og med mandag 31. oktober til og med lørdag 5. november 2022. Ordningen fungerer slik: Den som ordner påmelding for seg og de andre i gruppa, sender kopi av sin kvittering – pluss navnene på alle i gruppa – på e-post til: overaas1977@gmail.com

 


2019 © Lutefiskfestivalen - Design og utvikling av Vangen & Plotz