Lutefiskpin

Festivalens pin er et synlig bevis på folks oppslutning om Lutefiskfestivalen. Lutefiskpin’en er basert på festivalens logo, utviklet av Sindre Risheim hos Ferskvann reklame og er levert av gullsmed Per-Olaf Børke i Hamar. Den har festivalens fisk i toppen med årstallene i lenker under etterhvert som festivalen arrangeres år etter år.

Lutefiskpin’en koster kr 100,- per stk. og for hvert år kjøper du et nytt «årstall» som koster kr 50,- per stk. Hvert av årstallene er utstyrt med en hekte som gjør det lett å feste til forrige år. Etter hvert skal dette danne en lenke. Når festivalen runder 10 år i 2023 er planen å lage en jubileumspin med plass til ti nye årstall under.

Fra og med 2015 var det mulig å få kjøpt lutefiskfpin hos gullsmed Per-Olaf Børke i Hamar. Siden 2016 har vi i tillegg utstyrt spisestedene/restaurantene med «spesialtenger» for å hjelpe gjestene med å få montert årets pin. Dersom du mangler tidligere pins i lenken din, anbefaler vi at du går innom Gullsmed Børke. NB: Ta med deg kontanter! Lutefiskfestivalen har ikke egen terminal i butikken.

For øvrig benytter vi på nytt anledningen til å gratulere en av Hamars eldste forretninger med sitt 160-års jubileum i 2017.

Bli med å vis din støtte til festivalen – kjøp en lutefiskpin du også!


2019 © Lutefiskfestivalen - Drift og utvikling av Agreed AS