Filmer

ÅRETS MIDDAG I HAMAR 2019

Hvem kan si nei til en ti-retters middag servert av en mesterkokk og med utsøkte italienske viner til? I 2019 ønsket Lutefiskfestivalen å prøve noe nytt, i tillegg til tradisjonell lutefisk – men likevel basert på tørrfisk som råvare. Anført av festivalens utmerkede samarbeidspartner – verdensmester i tapas fra 2017: Øyvind Bøe Dalelv og Hamars egen Hai Hang, kunne Lutefiskfestivalen 2019 tilby en uforglemmelig kveld med shearing meny med fusion- og tapasretter  i på restaurant Volum Kulturhuset i Hamar. Mange snakker ennå om lørdag 2. november 2019….

PÅ JAKT ETTER LUTEFISKEN

I februar 2018 satte festivalsjef Oddvar Hemsøe seg på flyet til Bodø med kurs for Værøy. Der ble det møte med både ordfører og Brødrene Andreassen Værøy AS. Og ikke minst: Lutefiskfestivalen «mønstret på i «MS Grotle», og ble med mannskapet på en vakker ettermiddags-/kveldsseilas fra Værøy til Reine hvor det var nattligge. Klokka 04.00 var vi ute i kulingbygene i Vestfjorden for å trekke garn. Fullastet med skrei tilbake på Værøy fulgte vi prosessen videre til skreien ble hengt på stokker. God tur!

 

SAMARBEIDSPARTNERE


2019 © Lutefiskfestivalen - Design og utvikling av Vangen & Plotz