Den heldige vinner er trukket

Sola skinte fra skyfri himmel, og folk strømmet til fra hele distriktet da Bilia Hamar inviterte til ÅPEN DAG i anledning den offisielle innvielsen av Bilias nye, flotte bilanlegg i Nydal i Ringsaker.

Og folk storkoste seg med kaffe og boller, brus og pølser – og BILPRAT, så klart. Og selvfølgelig var Lutefiskfestivalen representert med årets lutefiskbil, den mest synlige blikkfangeren vi har hatt på mange år: En knallgul Volvo X30. Og i den anledning bød vi på – nei, ikke smaksprøver av lutefisk, men en aldri så liten SPØRREKONKURRANSE. Av 93 besvarelser totalt, hadde ikke mindre enn 53 av de som deltok krysset av på rett sted på følgende spørsmål:

  1. I hvor mange år har Lutefiskfestivalen blitt arrangert? Riktig svar er: 12.
  2. På hvilken ukedag arrangeres «Herrenes lutefiskaften» på Stallgården? Riktig svar er: Torsdag.
  3. Hvilken fisk brukes til å lage lutefisk? Det var ikke mange (heldigvis) som hadde krysset av for makrell! Men ganske mange trodde det er kveite. Riktig svar er: Skrei.

Og den som hadde svart riktig på alt, og som i tillegg hadde tilføyd følgende kommentar på spørsmål nr. 1: «Startet ikke den i 2013?» var Hanne Line Stramrud fra Furnes! Og ja, Hanne Line, du har helt rett. Så når vi teller med årets festival, så blir det 12.

GRATULERER! Du er den heldige vinner av et gratis lutefiskmåltid på Stallgården Hamar under Lutefiskfestivalen 2024! Vi tar kontakt med deg.