FISKERIMINISTEREN KOMMER

ASPAKER TIL SIMENSTAD

20.10.2015: Fiskeriminister Elisabeth Aspaker er hovedgjest under middagen på Simenstad Gard 6. november i anledning markeringen av fødselsdagen til Henriette Schønberg Erken.

Statsråden uttrykte stor begeistring for såvel Lutefiskfestivalen som butikken til Knutstad & Holen i Hamar da hun var på snarvisitt i byen 23. desember 2014. Hun mente at det var nærmest «naturstridig», men ikke desto mindre hyggelig og interessant, at en innlandsby som Hamar så til de grader har markert seg på Norgeskartet når det gjelder fisk.

Etter å ha fått en liten omvisning av Kjetil Holen i butikken, tok statsråden seg tid til et møte med Lutefiskfestivalen i etterkant. Allerede da signaliserte hun at hun gjerne ville komme tilbake til Hamar under Lutefiskfestivalen. 6. november er hun igjen gjest, og som vertskap skal Lutefiskfestivalen virkelig sørge for at statsrådens utsagn om at «Hamar er gode på fisk» stemmer.

Fiskeriministeren på Hamarbesøk. Fra venstre: Jane Meyer, Knut Fangberget, Elisabeth Aspaker, Kjetil Holen og Oddvar Hemsøe. Foto: Jo Espen Brenden, Hamar Dagblad.