Årets nyhet: bobler og lutefisk på “damenes frihetsaften” 1.11

10.09.2022: I anledning Lutefiskfestivalens 10-årsjubileum, tjuvstarter vi tirsdag 1.11 med «Damenes frihetsaften» – BOBLER OG LUTEFISK på Stallgården.

I mange år har «noen» menn i Hamar invitert «noen» andre menn til lutefisklaget «Herrenes frihetsaften». Men nå er det damenes tur!

Tanken med BOBLER OG LUTEFISK er å skape en ny, litt grensesprengende arena, både i møtet mellom den tradisjonsrike lutefisken og tilhørende drikke, og ikke minst for kvinner generelt. Dette skal bli en arena hvor kvinner møtes på tvers av jobb, yrke, interesser og sosiale relasjoner – og en arena hvor kvinner virkelig skal dele spennende idéer og erfaringer, og ikke minst heie på hverandre!

Etter responsen å dømme vil de 46 plassene forsvinne på et blunk! Heller ikke her vil det være rom for forhåndsbestilling eller reservasjoner.

Påmelding starter, som for resten av lutefiskmåltidene under festivalen, 15. SEPTEMBER

Foruten at statsarkivar Vigdis Stensby vil by på godbiter fra Stallgårdens mangfoldige historie, vil det selvfølgelig bli en «Damenes tale». Men hvem som dukker opp, blir en hemmelighet….

GOD STEMNING: God stemning rundt bordet.