Lutefiskpin

Et synlig bevis

Festivalens pin er et synlig bevis på folks oppslutning om Lutefiskfestivalen. Lutefiskpin’en er basert på festivalens logo, utviklet av Sindre Risheim hos Ferskvann reklame og er levert av gullsmed Per-Olaf Børke i Hamar. Den har festivalens fisk i toppen med årstallene i lenker under etterhvert som festivalen arrangeres år etter år.

Lutefiskpin’en koster kr 100,- per stk. og for hvert år kjøper du et nytt «årstall» som koster kr 50,- per stk. Hvert av årstallene er utstyrt med en hekte som gjør det lett å feste til forrige år. Etter hvert skal dette danne en lenke. Når festivalen runder 10 år i 2022, ble det laget en jubileumspin i blått - for å skille seg ut fra resten.

Når du er på Lutefiskfestivalen: SPØR BETJENINGEN etter årets pin. Samtlige spisesteder/restauranter med «spesialtenger» for å hjelpe gjestene med å få montert årets pin. Dersom du mangler tidligere pins i lenken din, anbefaler vi at du går innom Gullsmed Børke. NB: Ta med deg kontanter! Lutefiskfestivalen har ikke egen terminal i butikken.

Vi skylder vår trofaste støttespiller, Gullsmed Børke en STOR TAKK! I 2017 fylte denne tradisjonsrike forretningen 160 år, og er med dette en av Hamars eldste forretninger.

Bli med å vis din støtte til festivalen – KJØP EN LUTEFISKPIN DU OGSÅ!