Program 2018

Revy og pop-up restaurant på programmet

Programmet for 2019 er foreløpig i støpeskjeen, så inntil videre ber vi alle om å holde av datoene 30.10 – 2.11. 2019.

Dette var programmet for 2018:

FREDAG 21. – SØNDAG 23. OKTOBER

Stand på MIDT I MATFATET i Vikingskipet. På lørdag 22.9 blir det mulig å få kjøpe småretter laget av verdensmester i tapas 2017 – Øyvind Bøe Dalelv! Møte også tørrfiskprodusent Brødrene Andreassen Værøy AS på Lutefiskfestivalens stand.

ONSDAG 31. OKTOBER

Kl. 18.00: Lutefiskmiddager for næringslivsgrupper.

Kl. 19.00: KICK-OFF for samarbeidspartnere i Hamar Teater.

Kl. 20.00 – 22.00: Premiére på HAMARREVYEN 2018 i Hamar Teater.

TORSDAG 1. NOVEMBER

Kl. 18.00 – 20.00: Bokkveld på Gravdahl med Arne Hjeltnes.

Kl. 19.00: Lutefiskmiddager for næringslivsgrupper.

Kl. 20.00 – 22.00: HAMARREVYEN 2018 i Hamar Teater.

FREDAG 2. NOVEMBER
Kl. 18.00 – 21.00: Lutefiskmåltider med kulturinnslag på fem spisesteder.

Kl. 21.00 – 23.00: HAMARREVYEN 2018 i Hamar Teater.

LØRDAG 3. NOVEMBER
Kl. 10.00 – 15.00: Lutefiskfestivalens «pop-up restaurant» i Hamar sentrum. Mesterkokk Øyvind Bøe Dalelv lager utsøkte småretter av tørrfisk og lutefisk. Det blir også salg av lutefisk, lutefiskbacon og annet tilbehør.

Kl. 15.00 – 17.00: «RORBU» på Gregers Bar & Scene. Medvirkende:  Arve Fossum, Helge Høgsveen og Svein Arild Johnsgård. Eau de Vill avslutter med en times konsert.

Billetter: kr 200,- ved inngangen.

Kl. 18.00 – 21.00: Lutefiskmåltider med kulturinnslag på fem spisesteder.

Kl. 18.00 – 20.00: HAMARREVYEN 2018 i Hamar Teater.

Kl. 21.00 – 23.00: Siste forestilling HAMARREVYEN 2018 I Hamar Teater.

 

 

 


2015 © Lutefiskfestivalen - Design og utvikling av Vangen & Plotz