HAMARREVYEN

Moret du deg på HAMARREVYEN 2018, vil du garantert stortrives med innslagene i Hamarrevyen 2019! Mottoet vårt er å gjøre høsten morsommere i Hamar med godsinna sleivspark. Du vil få servert en herlig blanding av underfundige og lett gjenkjennelige figurer, seriøse temaer med en underfundig vri, glamour og enkelhet presentert av en særdeles velfungerende gjeng med skuespillere. Detta blir arti’!

I 2018 solgte vi ca. 950 billetter, og nådde nesten det magiske målet om 1.000. Vi håper og tror at hamarsingene (og våre naboer) vil gå mann av huse til høstens humørfylte begivenhet i de æreverdige lokalene til Hamar Teater og fylle de fem forestillingene til siste plass. I fjor var det 33 år siden det sist ble spilt revy i Hamar Teater, og vi håper at vi med Hamarrevyen 2019 har initiert en årlig tradisjon som byen viser å sette pris på. Fjorårets respons fra publikum og tilbakemeldinger ellers har i hvert fall gitt oss som jobber med revyen nytt pågangsmot – og framfor alt masse nye idéer. Cirka 30 nummer har vært oppe til vurdering. Årets revy vil består av 18-19 innslag.

Ved siden av å stå på scenen, har Ida Marie Vik også ansvar som regissør og revysjef. Fred Dalbakk har tatt over som musikalsk leder (etter Ørnulv Snortheim), som sammen med Jonas Østby Martinsen og Martin Utby skal sørge for at det kommer til å svinge skikkelig! Vi har også store forventninger til det nye lydanlegget i Hamar Teater.

Dessuten har vi også gleden av å presentere to nye fjes i ensembelet: Hele Hamars Remo Andre’ Martinsen kommer definitivt til å overraske, og Anders Grobstok Dalen leverer jo så det holder!  Og alle vet hva Hanne Seem Murbræck kan. I tillegg får vi (heldigvis) gjensyn med Anne Persdotter Flugstad, Ida Marie Vik, Erlend Nicolaisen og Ps:DanceCrew. Og bak i kulissene spøker kreativ rådgiver Bjarte Ytre-Arne og ansvarlig produsent Oddvar Hemsøe.

FORESTILLINGER:

  • Onsdag 30. oktober kl. 20:00
  • Torsdag 31. oktober kl. 20:00
  • Fredag 1. november kl. 20:00
  • Lørdag 2. november kl. 16:00
  • Lørdag 2. november kl. 20:00

Billetter kjøpes på www.hamarteater.no

Bill.priser: Ord 370,-/ HA-kort 270,-/ Student 270,-

For mer info, se: https://www.hamarrevyen.no/ og facebook.com/Hamarrevyen/

 

 

I 2018 ble det endelig en realitet – det som har vært et mål siden festivalsjef Oddvar Hemsøe lanserte idéen om en egen REVY under Lutefiskfestivalen. Nå er HAMARREVYEN etablert, og planene for 2019 er godt i gang.

Opprinnelig var det meningen å kalle revyen for «Lutefiskrevyen», og hvem vet – kanskje det er det navnet revyen kommer til å få etterhvert. Men grunnen til at vi valgte HAMARREVYEN som navn er ganske enkelt: Hamar har sterke revytradisjoner helt tilbake til 1930-tallet. På sitt beste var Hamar en av Norges fem «revyhovedsteder». Hamarrevyen har til og med blitt framført på Chat Noir! Det er denne sterke revytradisjonen vi ønsker å ta vare på – samtidig som det er et klart og tydelig ønske å by lutefiskelskere på enda mer kultur under Lutefiskfestivalen.

Så det var med en viss ydmykhet at styringsgruppa med Ida Marie Vik, Ørnulv Snortheim, Bjarte Ytre-Arne og Oddvar Hemsøe gikk til verket. «Detta blir dyrt» samlet cirka 950 tilskuere i Hamar teater fordelt på fem forestillinger. I 2019 er det selvfølgelig et mål å øke tilskuerantallet.

I stiftelsesdokumentet til Hamarrevyen heter det at «Hamarrevyen skal både tuftes på byens tidligere/gamle revytradisjoner og samtidig ha kunstneriske ambisjoner om å fornye revyen som kunstnerisk sjanger og uttrykksform. Revyen skal begeistre og underholde Hamars innbyggere med en viss ironi og kjærlighet til byen».

Hamarreyen er registrert i Brønnøysundregistrene som en forening. For mer info, se: https://www.hamarrevyen.no/ og facebook.com/Hamarrevyen/

 

 


2019 © Lutefiskfestivalen - Design og utvikling av Vangen & Plotz