Generell info

PÅMELDINGEN STARTER 15. SEPTEMBER HER!

Påmelding til Lutefiskfestivalen 2019 starter 15. september og skjer via nettsidene våre. Som GODKJENT PÅMELDING gjelder kun registrert betalt avgift. Denne avgiften (kr. 575,-) har vært den samme de siste to årene (2017/2018) og det må derfor påregnes en økning i deltakeravgiften for 2019.

Vi benytter fortsatt betalingsfunksjonen PayPal. Ved påmelding skjer følgende:

  • Du fyller ut de skjemaene som kommer opp under menyen «PÅMELDING» på vegne av de andre deltakerne i gruppen. Under «fakturadetaljer» skal skjemaet fylles ute, og under «kommentarer» skrives fullt navn på øvrige deltakere. Den som bestiller/fyller ut og betaler og blir registrert som vår kontaktperson. Framgangsmåten er den samme om du bare melder på en person.
  • SISTE FRIST FOR AVBESTILLING er satt til 25.10.2019. Det innebærer at ETTER denne datoen refunderes ikke påmeldingsavgiften.

Ved fullført bestilling og betaling mottar du en ordrebekreftelse per e-post. Dette er din dokumentasjon på reservert plass på rett sted til rett tid. TA MED DEG DENNE!

Avgiften dekker to serveringer av lutefisk/hovedrett per person.  Drikke kommer i tillegg. I tillegg dekker avgiften to kulturinnslag.

I 2018 ble avgiften fordelt slik: kr 450,- gikk til restaurant/spisested. Kr 125,-/100,- inkl. mva. gikk til Lutefiskfestivalen AS.


2015 © Lutefiskfestivalen - Design og utvikling av Vangen & Plotz